

راهنمای پذیرش مقاله در ISC
با آرزوی موفقیت برای دانشجویان در همه رشته ها در این مطلب راهنمای پذیرش در isc را پیگیری می کنیم. این مطلب جهت آموزش و آگاهی هرچه بیشتر شما عزیزان منتشر می گردد.
ژورنال های isc دو نوع هستند:
1- مجلات داخل کشور که در isc نمایه شده اند: این مجلات همان ژورنال های داخلی علمی-پژوهشی هستند که در isc نیز به اصطلاح نمایه و ی index شده اند.
2- مجلات خارجی که وابسته به کشورهای اسلامی هستند: این نوع مجلات انتشار آنلاین دارند و برخی نیز چاپ محلی یا منطقه ای دارد اما در هر صورت آن چیزی که به دست دانشجوی ایرانی خواهد رسید آدرس یا لینک مقاله وی می باشد که در ژورنال isc مد نظر پذیرش شده و انتشار یافته است..
هر دو نوع مجلات داخلی و خارجی در سایت isc.gov.ir در بخش نشریات اصلی که قابلیت جست و جو با ISSN و یا نام مجله را دارند نمایه می شوند.
نکته ای که موجب شد تا این مطلب را انتشار دهیم این مسئله بود که عناوین مجلات خارجی در لیست نشریات اصلی واقع در سایت مذکور دائم در حال حذف و اضافه شدن هستند البته اطلاع دقیقی از روند حذف یا دلایل حذف در دست نیست ولی در این حد می توان گفت که روند خروج و یا داخل شدن در لیست ISC بسیار با سرعت انجام می گیرد که کار را برای دانشجویان علاقه مند به چاپ در این مجلات سخت می کند.
اما کلا توصیه می شود در سفارش انتشار مقاله در مجلات isc احتیاط کنید خصوصا مجلات خارجی. چرا؟
دلیل این امر وجود برخی از مشکلات است که گریبان گیر برخی از دانشجویان عزیز شده است. مثلا امکان دارد که وقتی مقاله را برای پذیرش در مجله ISC می فرستید این ژورنال در لیست اصلی isc باشد ولی بعد از دریافت نامه پذیرش حذف شود و این در حالی است که هنوز مقاله انتشار نیافته است!!! همین مسئله موجب شده تا نمره برای شما لحاظ نشود و هزینه و زمان را نیز از دست بدهید.
پس راه حل چیست؟
درست است هیچ تضمینی برای بقای یک مجله تا زمان چاپ مقاله در لیست isc وجود ندارد ولی برای اغلب دانشگاه ها ملاک همان نامه پذیرش است و اگر تا زمان دریافت نامه پذیرش مجله یا همان ژورنال در لیست نشریات اصلی isc باشد دانشگاه ها می پذیرند و دیگر مسئله ای نیست اگر بعد از آن ژورنال از لیست حذف شود، بلکه فقط در لیست سیاه وزارت علوم نباشد کافیست و نکته دیگر چندین مدت است که در سایت اصلی ISC پس از خارج شدن مجله از این ایندکس تاریخ خروج مجله ذکر می شود و این نکته می تواند برای کسانی که قبل از تاریخ خروج اقدام به پذیرش یا چاپ نموده اند راهگشا باشد
در کل پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام از مشاوره رایگان ما استفاده کنید و به صورت فردی اقدام به اخذ پذیرش مقاله در isc نکنید چرا که اغلب آدرس وب سایت آن ها در سایت isc ثبت نشده و تشخیص اصل بودن سایت آن ها در فضای وب کار سختی می باشد و باید از فرد باتجربه تری کمک بگیرید و نیز ممکن است شما هزینه را به هر صورت پرداخت و مقاله را ارسال کرده باشید ولی از پاسخ خبری نباشد!!
شما همواره می توانید از ما مشاوره رایگان دریافت نمایید .